Salon Des Vacances

Ontdek onze blauwe planeet vanop de eerste rij!

15 januari 2020 | 2 min

Ontdek onze blauwe planeet vanop de eerste rij!

Doorheen de geschiedenis zijn alle menselijke nederzettingen ontstaan langs rivieren of aan de kust. Water brengt de wereld dan ook letterlijk tot leven. Er is vandaag dan ook geen authentiekere manier om te reizen dan via onze waterwegen. En dat is precies wat All Ways Cruises je wil aanbieden: prachtige reizen over het water naar prachtige bestemmingen in Europa en daarbuiten. En dat gewoon vanuit België. Makkelijk, toch?

All Ways Cruises draait ondertussen al 30 jaar mee in de reissector, maar hun DNA is onveranderd gebleven. Ze zijn rasechte specialisten in zee- en riviercruises vanuit België. Bij hun reizen ligt de nadruk steeds op cultuur en natuur, en het verleggen van de horizonten voor elke gast. Maar wel in optimaal comfort. Zo kiest All Ways Cruises ervoor om uitsluitend met Belgische reisbegeleiders te werken en alles aan te bieden in onze twee landstalen. Bovendien heeft All Ways alleen kleine schepen in z’n vloot. Die zorgen niet alleen voor een meer gemoedelijke sfeer dan je op een megaschip vindt, maar het geeft hen ook de mogelijkheid om exclusievere bestemmingen aan te doen. Een perfecte combinatie voor wie graag in alle comfort reist, maar wel met onvergetelijke ervaringen huiswaarts wil keren.

All Ways Cruises organiseert riviercruises (langs de Donau, Dorou, Wolga, Mekong of langs de kust van Kroatië), maar ook unieke zeecruises die vertrekken vanuit Zeebrugge. Tijdens de zomer van 2020 ligt de Astoria klaar om je mee te nemen naar vier prachtige plekken. Een klassiek cruiseschip met ruimte voor 500 passagiers. Geen mega-onderneming dus!

Er worden deze zomer vier cruises aangeboden:

  • De charmes van de Britse eilanden (10/05-23/05) met vertrek en aankomst vanuit Zeebrugge. Deze cruise voert je mee langs de meest mythische plekken uit de Engelse, Schotse en Ierse geschiedenis en laat je kennismaken met bruisende steden zoals Londen, Cambridge, Edinburgh, Dublin … The best of Britain!
  • De mooiste fjorden in het hart van Noorwegen (04/07-13/07) met vertrek en aankomst vanuit Zeebrugge. De milde Noorse zomer is het uitgelezen moment om de duizelingwekkende natuurpracht van het land te ontdekken. We nemen je mee langs charmante steden en eeuwige gletsjers. Een sprookje om nooit te vergeten.
  • Adembenemend Spitsbergen en de Lofoten-eilanden (31/07-11/08) met vertrek vannaf Brussel Nationale Luchthaven en aankomst in Zeebrugge. Ga mee op onze ‘expeditie’ en verbaas je dag na dag over de wonderbaarlijke natuurpracht vann Noorwegen. Houd de verrekijker maar klaar om zeevogels, walrussen, robben en – wie weet! – zelfs een ijsbeer te spotten. Herinneringen om te koesteren!
  • De wijnroute (14/09-25/09) met vertrek vanaf Brussel Nationale Luchthaven en aankomst in Zeebrugge. Een fantastische cruise langs Portugal, Spanje en Frankrijk. Dé kans om uitgebreid kennis te maken met de culturele rijkdommen en lekkerste streekproducten van de regio. Santé!

Kom op het Vakantiesalon langs bij All Ways Cruises en profiteer van een uniek aanbod voor alle All Ways zeecruises: 50% korting voor de tweede persoon die meereist. Niet te missen!

Standnummer 05070
All Ways Cruises