Salon Des Vacances

Kleine groepen, onevenaarbare reizen.

15 januari 2020 | 2 min

Kleine groepen, onevenaarbare reizen.

Er zijn nu eenmaal van die plekken die altijd tot de verbeelding spreken. De sereniteit rond het meer van Bled in Slovenië, bijvoorbeeld. Of de mysterieuze Faeroëreilanden. Of wat dacht je van het hooggebergte van Nepal of de natuurpracht van Namibië? Voor je het weet zit je een hele namiddag lang weg te dromen over de schoonheid die onze wereld te bieden heeft. Maar een reis naar al die bijzondere plekken organiseren, is wat minder vanzelfsprekend. Gelukkig kan je dan een beroep doen op HOBO Reizen. Een unieke maatschappij die begeleide wereldreizen aanbiedt in kleine groepen van 8 tot 16 personen.

Een trip met HOBO Reizen staat garant voor onvergetelijke reiservaringen. De reisleiders werden stuk voor stuk erkend door Toerisme Vlaanderen en de meesten volgden een intensieve tweejarige opleiding aan een van de erkende onderwijsinstellingen in ons land. Reizen zit hen in de vingers … en in het bloed. Alleen zo kan HOBO Reizen je de perfecte reiservaring bezorgen. De begeleiders zorgen ervoor dat alles perfect verloopt en kunnen je honderduit vertellen over alle bijzondere plekken en belevingen onderweg.

Dankzij de kleine groepen (van max. 16 personen) kan je nog steeds vrij flexibel reizen. Je verliest geen tijd door de grote hoeveelheid medereizigers zoals bij andere groepsreizen en je kunt rekenen op persoonlijk contact met de reisbegeleider en de andere deelnemers. Bovendien kom je met minder mensen sneller terecht in charmante verblijfsaccommodaties. Een kans die je anders gewoon verkeken had. 

Maar het allerbelangrijkste van de HOBO Reizen is misschien toch wel de volledigheid van de reizen. Wat je echt niet mag missen, is altijd meteen bij de reis inbegrepen. Zo hoef je niet te twijfelen over peperdure optionele excursies waarmee je misschien de mooiste plek of ervaring op je bestemming moet missen. Nee, bij HOBO Reizen kan je al voor je vertrek een sluitend reisbudget opstellen en hoef je niet bang te zijn dat je ergens een bezienswaardigheid links moet laten liggen. 

De reisbegeleiders en organisatoren van HOBO Reizen kennen echt iets van reizen. Daarom voorzien ze je voor, tijdens en na de reis van alle comfort en informatie. Zo ontmoet je voor je afreist al de rest van de groep en je begeleider en wordt er achteraf een gezellige namiddag of avond georganiseerd waarbij je samen kan terugblikken op jullie prachtige reis naar een van de mooiste uithoeken van de aarde. Een ervaring om voor altijd te koesteren. 

Standnummer 03427
Hobo Reizen