Salon Des Vacances

Met de bus op reis?

20 januari 2020 | 2 min

Met de bus op reis?

Zin in een leuke citytrip, een stevige daguitstap of een avontuurlijke rondreis? Reizen met de bus is vandaag makkelijker dan ooit! 

Op www.busfan.be vind je immers het reisaanbod van alle Belgische busbedrijven. In totaal gaat het om meer dan 11.000 dagtrips en meerdaagse reizen. Het enige wat jij nog moet doen, is jouw ideale reis vinden. En dat kan echt alle kanten opgaan …

Reis in groep, met familie of solo

Busreizen heeft heel wat voordelen. Zo is het uitermate geschikt voor individuele reizigers, gezinnen of vriendengroepen die op reis willen gaan zonder al te veel rompslomp. Geen gedoe met wagens, chauffeursshiften en vergunningen. Nee hoor, je stapt gewoon mee op de bus en laat je voeren naar je bestemming. Onderweg geniet je in alle comfort van de reis. Ook voor soloreizigers is dit een ideale oplossing, want zij kunnen gewoon deelnemen aan avontuurlijke dagtrips, verrassende citytrips en meerdaagse reizen zonder organisatie of gedoe. En bovenal: de bus is ideaal als je duurzaam wilt reizen, want het is het meest groene vervoermiddel over de weg.

Een reis op maar van jouw groep

Ook wie een reis voor een grote groep (van meer dan 20 personen) organiseert, is met een busreis goed af. Laat je inspireren door de mogelijke reisplannen op Busfan.be of kies een van de afgewerkte programma’s. Extra handig: met de bus kunnen zelfs voor de hele groep de fietsen mee voor een sportieve trip. Alleen nog even afstemmen bij jouw reisgezelschap en … klaar!

Vervoer voor jouw groep

Hebben jullie alleen vervoer nodig voor een grote groep? Ook daarvoor kan je een beroep doen op Busfan.be. Op de site vind je immers de contactgegevens van maar liefst 315 busbedrijven.

Al gebeten door het busvirus? Op het Vakantiesalon vind je verschillende busbedrijven die aangesloten zijn bij www.busfan.be. Zo kan je rechtstreeks kennismaken met hun aanbod.

Meer info
Busfan.be