Salon Des Vacances

Beleef India zoals de locals

15 januari 2020 | 2 min

Beleef India zoals de locals

India is een land dat voor vele reizigers tot de verbeelding spreekt. Een land met de meest uiteenlopende natuurpracht, klimatologische omstandigheden en culturen. Het is een plek die niemand onberoerd laat. Toch is het voor veel toeristen een heel grote stap om naar dit prachtige land te trekken. De omstandigheden en gebruiken zijn er zo anders dan bij ons, dat velen zich laten afschrikken om naar India af te reizen. Gelukkig kan je een beroep doen op Namaskar India Tour, een Franstalig reisagentschap in India dat gespecialiseerd is in het aanbieden van toegankelijke tours door India en Nepal. Zo beleef je het land directer dan ooit.

Holy town Varanasi and the river Ganges.

Namasker India Tour werd in 2010 opgericht in het noorden van India door twee broers met een passie voor India, Balbeer en Shivraj. Hun doel? Reizen op maat aanbieden die afwijken van de toeristische standaarden. Ze willen verder gaan dan de gebruikelijke reizen die in India worden aangeboden en hun klanten een originele en authentieke route aanbieden die resulteert in een onvergetelijke reis. En dat volledig op maat van elke individuele reiziger.

Want daarom gaat het nu precies. Namasker India Tour wilt een verrijkende menselijke ervaring aanbieden en ervoor zorgen dat hun klanten ondergedompeld worden in de lokale cultuur. Hun reizen gaan dus verder dan enkel een paar idyllische plekken bezoeken en je dan snel weer verschansen in een duur hotel. Bij Namasker India Tour is elke stap van de reis bijzonder en authentiek. Zo is het mogelijk om te verblijven op de meest afgelegen plekken én bij locals thuis. De gespecialiseerde gidsen leiden je weg van de platgetreden paden en zorgen ervoor dat je het échte India en Nepal te zien krijgt. Een ervaring om u tegen te zeggen!

Golden Temple in Amritsar, Punjab, India.

Op die manier is Namasker India Tour in 10 jaar een echte referentie geworden op het vlak van unieke maatreizen in India en Nepal. Elke reis wordt volledig afgestemd op de noden, interesses en het reisritme van de klant. Je verblijft enkel op plekken die ze zelf eerst getest hebben, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Wie dus graag op een totaal andere manier India wil ervaren, weet waar hij terecht kan: Namasker India Tour!

Je vindt Namasker India Tour ook op het Vakantiesalon. Ga langs en laat je verrassen door hun spectaculaire verhalen en reisprogramma’s.

Standnummer 03364
Namaskar India Tour